Philip 4 år

juli 18th, 2010 by admin Leave a reply »
Så oprandt dagen endelig og Philip skulle fejre fødselsdag for børnehaven, den 12. maj 2010. Men det væltede ned med regn og alle børnene var som små våde mus da de ankom, på trods af den korte vej hertil fra børnehaven:-)

Så oprandt dagen endelig og Philip skulle fejre fødselsdag for børnehaven, den 12. maj 2010. Men det væltede ned med regn og alle børnene var som små våde mus da de ankom, på trods af den korte vej hertil fra børnehaven:-)

Planerne om at skulle lege i haven og spise på den overdækkede terrasse blev hurtigt udskiftet med sanglege og spisning i stuen. Her er vi igang med sanglegene "jeg er en lille undulat" og "Per Syvspring"

Planerne om at skulle lege i haven og spise på den overdækkede terrasse blev hurtigt udskiftet med sanglege og spisning i stuen. Her er vi igang med sanglegene "jeg er en lille undulat" og "Per Syvspring"

Ja man er jo glad når man har hele "Spilop-slænget" på besøg - og der bliver serveret pølsehorn, pizzaboller, grøntsagstave og saftevand.

Ja man er jo glad når man har hele "Spilop-slænget" på besøg - og der bliver serveret pølsehorn, pizzaboller, grøntsagstave og saftevand.

og ja selvfølgelig en stor kagemand...... og jo den skreg da vi skar hovedet af:-)

og ja selvfølgelig en stor kagemand...... og jo den skreg da vi skar hovedet af:-)

Det var bare rigtig skægt syntes Philip og Tobias.

Det var bare rigtig skægt syntes Philip og Tobias.

Og Victoria lavede en lille dans...

Og Victoria lavede en lille dans...

Og Emil viste hvor lang slikkepinden kunne blive.....:-)

Og Emil viste hvor lang slikkepinden kunne blive.....:-)

Torsdag den 13. kom hele fars familie og familien Fattoum/Andersen og hyggede med os til kaffe og kage. Ih hvor var det en hyggelig eftermiddag.

Torsdag den 13. kom hele fars familie og familien Fattoum/Andersen og hyggede med os til kaffe og kage. Ih hvor var det en hyggelig eftermiddag.

Og lysene i lagkagen bliver omhyggeligt pustet ud:-)

Og lysene i lagkagen bliver omhyggeligt pustet ud:-)

På selve fødselsdagen den 14. maj, fik du din fødselsdagsgave fra far, mor og Elliot - et løbehjul.... og om eftermiddagen havde du besøg af mors familie og familien Østergaard:-) og så var tre dejlige dage med fødselsdage overstået:-)

På selve fødselsdagen den 14. maj, fik du din fødselsdagsgave fra far, mor og Elliot - et løbehjul.... og om eftermiddagen havde du besøg af mors familie og familien Østergaard:-) og så var tre dejlige dage med fødselsdage overstået:-)

Advertisement

Comments are closed.