København Zoo juni 2011

oktober 17th, 2011 by admin Leave a reply »

Så mens Farmand cyklede Vättern rundt, tog Tut og drengene på københavnerweekend hos Søren og Helena. Her stod den på hygge og en dejlig tur i København Zoo i noget blandet dansk sommervejr:-) Men hyggeligt var det bestemt:-) Og en af de bedste anekdoter fra den dag, var da Søren og Philip står og kigger på den tasmaske djævel, og Philip kigger på informationsskiltet omkring dyret. Han skimter lige ned over skiltet og ser at der ikke er noget dansk flag ud for noget af informationen og udbryder så ganske frit, “ja den taler så ikke dansk”:-)

Søren, Helena, Philip og Elliot godt gemt i regnslagene:-)

Philip her med ansigtsmaling som ynglingsdyret en leopard.

Så nyder vi lige en hjemmesmurt klemme:-) herligt:-)

Hold godt fast, så dutter vi afsted:-)

Advertisement

Comments are closed.